В Одесі правоохоронці виявили в автівці цигарки на два мільйони гривень

У чоловіка вилучили майже 24 тисячі пачок цигарок без марок акцизного податку

Одеські правоохоронці вилучили з незаконного обігу тютюнові вироби вартістю два мільйони гривень. Знайшли незаконний товар у 26-річного містянина.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Правоохоронці зупинили на вулиці Академіка Корольова Mercedes Sprinter чоловіка і вилучили майже 24 тисячі пачок цигарок без марок акцизного податку. Санкція статті тягне за собою покарання у вигляді штрафу від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 85 тисяч до 17 тисяч гривень, з конфіскацією та знищенням незаконно виготовленого товару.Поліцейські продовжують протидіяти незаконному обігу підакцизних товарів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці Одещині викрили та вилучили з незаконного товарообігу понад 75 тисячі пачок цигарок та 35 тисяч літрів алкоголю. Це результати роботи детінізації сфери торгівлі підакцизними товарами. Загальна сума вилученого майна - 14 мільйонів гривень. 

Також подільські поліцейські вилучили з незаконного обігу цигарки на суму понад 50 тисяч гривень. Підакцизний товар поліцейські виявили в салоні легкового автомобіля “Volkswagen” під час перевірки автомобіля на блокпосту в Подільському районі Одещини. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися