Трьох одеських патрульних судитимуть за побиття водія та пасажира

Патрульні, без будь-яких законних підстав та попередження, повалили водія та пасажира на асфальт обличчям донизу

Трьох одеських патрульних судитимуть за перевищення службових повноважень із застосуванням насильства до батька з сином. Поліцейські, під час патрулювання Малиновського району Одеси у складі екіпажу автопатруля, зупинили транспортний засіб.

Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Під час спілкування між патрульним та пасажиром автомобіля, який був зупинений, виник конфлікт. Патрульні, без будь-яких законних підстав та попередження, повалили водія та пасажира на асфальт обличчям донизу.

Згодом пасажира, яким ви з’явилися батько водія похилого віку, було затримано, накладено кайдани та доставлено до відділу поліції за призначенням складання адміністративних протоколів.

Попри те, що потерпілий не чинив ніякого супротиву, у відділку двоє з патрульних продовжили словесно ображати та наносити удари по ногам, тулубу і голові чоловіка. В результаті потерпілий отримав числові травми обличчя та перелом лівого наколінника.

Наразі двох обвинувачених звільнено з правоохоронних органів, а їх спільнику за результатами службового розслідування оголошено догану. За цей злочин Законом передбачено до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що розкрито масштабну схему із незаконним переправленням осіб через державний кордон України та отриманні хабарів. Підозрювані в цій справі — співробітник військово-лікарської комісії з м. Одеса та двоє його спільників.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися