На Одещині брати-близнюки побили та пограбували чоловіка: яке покарання на них чекає

Брати вивезли мешканця Одещини до лісосмуги, били та вимагали гроші

Двоє братів-близнюків були затримані поліцією у справі про пограбування та позбавлення волі 52-річного жителя Одеської області. Правопорушникам повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України, за якими їм загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Поліцейські встановили, що двоє братів-близнюків, маючи інформацію про заощадження 53-річного чоловіка, вранці під’їхали до його будинку. Вони заштовхали потерпілого до автомобіля і вивезли його у лісосмугу, де тримали його протягом години. Злочинці вимагали гроші та цінності, погрожували та били його.

Потім правопорушники повернулися з чоловіком до його будинку, вкрали два телефони, гроші в сумі 1600 гривень, пневматичний пістолет та втекли до Миколаївської області. Загалом, вони завдали матеріальної шкоди на понад 9000 гривень.

Потерпілий звернувся до поліції. Правоохоронці протягом доби встановили особу та місцеперебування одного з правопорушників віком 38 років. Другого брата-близнюка вдалося розшукати за два тижні після події.

За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі повідомили фігурантам про підозру. Ці злочини кваліфікуються за ч. 2 ст. 146 та ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та тягнуть за собою покарання до десяти років позбавлення волі. За клопотанням слідчих суд обрав обом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що на Одещині поліція затримала підлітка в одному із сіл Саратської територіальної громади під підозрою у грабежі, крадіжці, та підпалі автомобіля свого односельця. За такі дії йому загрожує до 10 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися