В Одесі засудили наркоторговця: яке покарання він отримав

Правоохоронці викрили жителя Одеси при спробі надіслати поштою посилку з наркотиками

В Одесі суд виніс обвинувальний вирок за скоєння наркозлочину розповсюджувачу небезпечних психотропів у великих розмірах. За це правопорушення його засуджено до п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Подія сталася на вулиці Космонавтів на початку року, коли співробітники управління боротьби з наркозлочинністю разом зі слідчими Одеського районного управління поліції №1 виявили 37-річного мешканця міста, який намагався відправити 100 пакетиків з наркотиками поштою. Наркотичне походження вилученої речовини експерти підтвердили, після чого розпочалося слідство.

На основі зібраних доказів і завдяки спільним зусиллям правоохоронців, обвинуваченому було пред'явлено звинувачення у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах, що передбачено ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Суд визнав його винним у скоєнні наркозлочину і призначив п'ять років позбавлення волі, а також конфіскацію його майна.

“Коментарі” писали, що на Одещині поліція затримала 22-річного мешканця Білгород-Дністровського, якого підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних речовин у великих обсягах. За такі дії йому загрожує до 10 років ув'язнення і конфіскація майна.

Нагадаємо, що співробітники поліції затримали 51-річного жителя Одеської області після обшуку місця його мешкання. Чоловіка підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропних речовин у великих розмірах.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися