Автобус із “сюрпризами”: на Одещині службовий пес прикордонників допоміг виявити контрабанду

В салоні автобуса Neoplan було приховано майже 17 тисяч пачок безакцизних цигарок

У поромному пункті пропуску "Орлівка", прикордонники Ізмаїльського загону виявили значну кількість сигарет, які були приховані в рейсовому автобусі, що прямував до Бухаресту. За допомогою бельгійської вівчарки, натренованої на пошук сигарет, було виявлено цю незаконну партію товару.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час огляду рейсового автобуса Neoplan, який керувався громадянином України бельгійська вівчарка прикордонників виявила сигарети, які були сховані у вентиляційних шахтах, стелі багажного відділення, спальному приміщенні водія, під підлогою першого поверху та в моторному відсіку.

Після спільного огляду з митниками виявилося, що прихована партія сигарет налічує майже 17 тисяч пачок і не мала марок акцизного податку. Сигарети та автобус вилучено до рішення суду.

Нагадаємо, що на Одещині прикордонники виявили наркотичні засоби на поромному пункті пропуску "Орлівка", що знаходиться на кордоні з Румунією. Під час оформлення пасажирського автобуса з маршрутом Афіни — Одеса, службовий собака допоміг знайти наркотики в ручній поклажі двох громадян Ізраїлю.

Також зазначимо, що іноземний матрос був затриманий на митному посту "Ізмаїл" під час спроби ввезення на територію України речовини, схожої на канабіс. Поліція вже порушила справу та повідомила матросу про підозру у спробі контрабанди наркотичних засобів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися