В Ізмаїлі велосипедист потрапив під колеса легковика: поліція встановлює обставини

Велосипедиста в тяжкому стані доставили до лікарні

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 26 жовтня о 19:00, одна людина отримала травми. Поліцейські наразі з'ясовують обставини аварії. 

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля BMW наїхав на літнього чоловіка, який перетинав проїжджу частину на велосипеді через пішохідний перехід під заборонений сигнал світлофора.

Внаслідок наїзду, велосипедиста в тяжкому стані доставили до лікарні. Йому були діагностовані численні травми та перелом нижньої кінцівки.

Перевірка водія автомобіля показала, що він був тверезим.

Правоохоронці зареєстрували цю подію в Єдиному реєстрі досудових розслідувань як порушення правил безпеки дорожнього руху. Співробітники правоохоронних органів проводять розслідування та призначили ряд експертиз. Транспортні засоби, що були винні у ДТП, були вилучені. Слідство триває.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил, водіїв бути уважними за кермом, а пішоходів переходити дорогу на пішохідних переходах, переконавшись у відсутності наближаючого транспорту. На регульованих пішохідних переходах потрібно чекати зеленого сигналу світлофора.

Нагадаємо, поліцейські встановлюють обставини ДТП на трасі Одеса-Рені. В результаті аварії постраждали двоє неповнолітніх. Відомо, що ДТП сталася сьогодні біля села Маяки.

Також “Коментарі” писали, що 25 жовтня, о пів на сьому годину вечора у місті Кодим сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок не дотримання правил дорожнього руху авто марки Infiniti FX35 зіткнулось з Audi A4. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися