В Одесі викрили чоловіка з великою кількістю психотропів

За зберігання наркотиків в особливо великих розмірах можна потрапити до в'язниці на вісім років

У Приморському районі Одеси поліцейські з управління карного розшуку ГУНП в Одеській області виявили чоловіка, який незаконно зберігав особливо небезпечні психотропні речовини. Слідчі повідомили чоловіку про підозру та помістили його під домашній арешт. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

В Одесі поліцейські виявили чоловіка, який у вечірній час був із небезпечною психотропною речовиною в особливо великих розмірах. У двох паперових згортках містилось майже 70 грамів PVP.

За версією фігуранта, він зберігав психотропи для власного вживання, заперечуючи наявність наміру здійснення їхнього продажу. Факт незаконного придбання та утримання психотропних речовин в особливо великих розмірах, кримінально кваліфікований за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі від пʼяти до восьми років.

Фігуранту оголошено підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Поліцейські під керівництвом Приморської окружної прокуратури докладають зусиль для встановлення каналів поширення психотропів у місті.

Наркозлочини на Одещині 

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі.

Також “Коментарі” писали, що, під час рейду в Київському районі Одеси правоохоронці затримали молодого чоловіка, який був виявлений у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних речовин з наміром подальшого їх збуту. Поліцейські помістили його під цілодобовий домашній арешт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися