Сховала наркотики в "надійному" місці: жительку Одеси затримали із партією метадону

За зберігання наркотиків жінка може потрапити до в'язниці на вісім років

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області успішно затримали мешканку Одеси, яка приховала 121 згорток метадону в посилці із продуктами. Жінці зараз пред'явлено підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту, що загрожує їй позбавленням волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Спеціалісти з кримінального розшуку здійснили затримання, як тільки жінка отримала поштову посилку із харчовими продуктами, де виявили наркотичний засіб серед інших товарів. Замаскували наркотики в пакеті з борошном. 

На місці події слідчі з Одеського районного управління поліції № 1 провели огляд та вилучили 121 згорток із білою кристалічною речовиною. За допомогою експрес-тесту встановили, що це був метадон. Вилучене направили на експертне дослідження для визначення походження та ваги.

Яке покарання чекає на жінку

За доказами, які вже зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років, - повідомила старша слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Якушева.

Наразі жінку помістили до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно неї запобіжного заходу. слідство буде спрямоване на вивчення каналів надходження незаконних речовин до затриманої.

Наркозлочини на Одещині 

Нагадаємо, поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі.

Також "Коментарі" писали, що, під час рейду в Київському районі Одеси правоохоронці затримали молодого чоловіка, який був виявлений у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних речовин з наміром подальшого їх збуту. Поліцейські помістили його під цілодобовий домашній арешт. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися