Незаконні "одноразки": в Одесі затримали продавця електронних сигарет

В Одесі затримали продавця електронних сигарет

35-річному чоловікові, пред'явлено звинувачення у зберіганні та реалізації електронних сигарет, виготовлених незаконно. Після завершення досудового розслідування, Бюро економічної безпеки направило обвинувальний акт до суду. Про це повідомляє БЕБ.

В ході розслідування встановлено, що чоловік протягом практично року здійснював закупівлю та утримання нелегально вироблених тютюнових виробів. Після цього він здійснював продаж через онлайн-оголошення та на ринках Одеси. Детективи БЕБ провели обшуки в гаражі фігуранта, де було виявлено та вилучено понад 4 тисячі незаконно виготовлених електронних сигарет відомих марок з рідиною для нагрівання. Загальна орієнтована вартість конфіскованого товару перевищує 1,5 млн гривень. На майно також накладено арешт.

Нагадаємо, на Одещині правоохоронці вилучили цигарки та готівку на суму понад 5,2 млн грн.  Загалом під час операції було вилучено 55 тисяч пачок сигарет, понад 700 штук електронних сигарет, тютюн, майже 500 пачок стіків Iqos та гроші, одержані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 5 млн грн.

Також поліцейські на Одещині розкрили два випадки порушення правил продажу підакцизних товарів жінками. У правопорушниць було вилучено майже 550 пачок цигарок на загальну суму понад 36 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися