Одеські прикордонники затримали любителя делікатесів: що намагались завести

Понад сім кілограмів чорної та червоної ікри конфіскували

У пункті пропуску "Паланка – Маяки – Удобне" на Одеській області прикордонники з Білгород-Дністровського загону спільно з митниками виявили намагання громадянки України приховати більш як 7,5 кг осетрової та лососевої ікри. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

27-річна жінка перевозила ці цінності у сумці-холодильнику, який був наповнений 11 жерстяними банками чорної ікри та 7 пластиковими контейнерами червоної ікри. На жаль, вона не мала жодних документів, що підтверджували походження товару.

У зв'язку з цим інцидентом складено процесуальні документи за порушення митних правил, а товар було вилучено для подальшого вирішення судом.

Знахідки на кордоні

У поромному пункті пропуску "Орлівка", прикордонники Ізмаїльського загону виявили значну кількість сигарет, які були приховані в рейсовому автобусі, що прямував до Бухаресту. За допомогою бельгійської вівчарки, натренованої на пошук сигарет, було виявлено цю незаконну партію товару.

Крім того, “Коментарі” писали, що на Одещині прикордонники виявили наркотичні засоби на поромному пункті пропуску "Орлівка", що знаходиться на кордоні з Румунією. Під час оформлення пасажирського автобуса з маршрутом Афіни — Одеса, службовий собака допоміг знайти наркотики в ручній поклажі двох громадян Ізраїлю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися