В Одесі студенти пригрозили пістолетом і відібрали 60 тисяч гривень у чоловіків: подробиці

За скоєне їм загрожує до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна

В Одесі поліцейські викрили у розбійному нападі двох молодиків. Чоловіки пригрозили пістолетом і відібрали майно на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, ввечері на Фонтанській дорозі до потерпілих, які прогулювались містом, підійшли правопорушники і, спрямувавши у їх бік пістолет, відібрали у них сумки, телефони, банківські картки й документи. Своїми протиправними діями нападники завдали хлопцям загалом більше 66 тисяч гривень майнових збитків.

Крім того, виявилось, що правопорушники - студенти, які приїхали навчатися до Одеси з інших областей. 

“На підставі зібраних доказів, слідчі повідомили фігурантам про підозру у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, тобто розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Слідство триває”, - йдеться в повідомленні поліції. 


Раніше “Коментарі” писали, що за фактом смерті новонародженого в лікарні Одеси слідчі розпочали кримінальне провадження. Відомо, що в місті Південне, жінка народила дитину в місцевій лікарні, втім новонародженому знадобилася негайна медична допомога. Саме тому, матусю з дитиною госпіталізували до одного з медичних закладів Одеси для надання новонародженому необхідної медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися