Пиріжки з метадоном: в Одесі затримали наркокур’єра

За передачу наркотиків в СІЗО мешканець Одеси може потрапити за ґрати

Поліцейські разом із співробітниками управлінь карного розшуку та кримінального аналізу та працівниками "Одеського слідчого ізолятора" розкрили нещодавню спробу пересилки наркотичного засобу до слідчого ізолятора. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

В результаті операції, що виявила цей злочин, встановлено, що зловмисник підтримував контакт із утримуваною особою в СІЗО та виконав його прохання щодо надсилання наркотиків. Підсудний придбав метадон від невідомої особи, помістив його в капсули, які положив всередину пиріжків, та відправив поштою. Але правоохоронці вчасно виявили та вилучили небезпечний вміст передачі.

Слідчі висунули правопорушнику обвинувачення у незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту наркотичного засобу та у закінченому замаху на передачу наркотичного засобу у місця позбавлення волі. Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 307 та ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Обвинувачувальний акт скеровано до суду.  Правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, – зазначила старша слідча територіального підрозділу поліції Марина Самокиш.

Наркозлочини на Одещині

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області успішно затримали мешканку Одеси, яка приховала 121 згорток метадону в посилці із продуктами. Жінці зараз пред'явлено підозру у незаконному придбанні та зберіганні наркотичного засобу з метою збуту, що загрожує їй позбавленням волі.

Також "Коментарі" писали, що, під час рейду в Київському районі Одеси правоохоронці затримали молодого чоловіка, який був виявлений у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних речовин з наміром подальшого їх збуту. Поліцейські помістили його під цілодобовий домашній арешт. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися