Одеські поліцейські затримали зловмисника за жорстоке побиття 70-річної жінки

За побиття матері син може потрапити за ґрати на 8 років

В Одесі правоохоронці здійснили успішну операцію щодо затримання чоловіка, який нещадно побив свою 70-річну матір, вимагаючи гроші на алкоголь. Інцидент стався в їхньому житловому будинку на проспекті Академіка Глушка. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

П'яний син, розлючений відмовою матері допомогти йому фінансово, напав на неї кулаками та ногами. Крики потерпілої привернули увагу сусідки, яка відразу повідомила поліцію. Негайно прибулі правоохоронці виявили тяжко побиту жінку та викликали швидку допомогу.

Медичний огляд показав, що потерпіла отримала серйозні тілесні ушкодження, включаючи травму грудної клітки, травматичний субдуральний гемоторекс, закриту черепно-мозкову травму та забійну рану лобної ділянки черепа.

Поліцейські оперативно затримали зловмисника, провели обшук та вилучили речові докази, які свідчать про його вину. Чоловіку повідомлено про підозру за статтею 121 Кримінального кодексу України.

Тимчасовий начальник слідчого підрозділу відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1, Дмитро Савченко, розповів: "За умисне тяжке тілесне ушкодження, яке було небезпечним для життя в момент його заподіяння, правопорушнику загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою".

Нагадаємо, в Одеському регіоні чоловік через ревнощі принижував свою дружину, а також при дітях висловлювався нецензурною лайкою в її сторону. Потерпіла вирішила не терпіти та звернулася до поліції. Першим попередження від правоохоронців були складені адміністративні матеріали проти чоловіка. Після цього він трохи вгамувався, однак через рік знову взявся за старе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися