Влаштував самосуд: в Одесі охоронець до смерті забив чоловіка

Охоронець в Одесі вбив містянина за підозру у крадіжці

В Одесі поліцейські затримали охоронця автостанції, якого підозрюють у жорстокому побитті чоловіка до смерті. Правоохоронці встановили, що зловмисник незаконно запідозрив потерпілого у крадіжці та вирішив влаштувати "суд" прямо на місці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Охоронець, впустивши місцевого чоловіка у приміщення автостанції, незабаром виявив, що зникли кошти з пожертв громадян та виторг з вбиральні. Надалі, коли "нічний гість" також зник, підозра в крадіжці спала на нього.

Співробітники охорони розшукали чоловіка, якого вони підозрювали у крадіжці. Його відвели до підвального приміщення. Там один із охоронців рішив "виховати" "крадія" нещадно його побивши, навіть прищемивши йому пальці дверима. Коли прибули правоохоронці, зловмисник кинув потерпілого і втік.

Потерпілий, перебуваючи в тяжкому стані, був доставлений в лікарню з розривами печінки, переломом ребра та крововиливом у черевну порожнину. На жаль, в дорозі він помер від малокрів'я внутрішніх органів. Поліція вже розпочала слідство, але точні причини смерті будуть визначені після судово-медичної експертизи.

Яке покарання чекає на охоронця

Слідчі затримали правопорушника й повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Наразі підозрюваний в ізоляторі тимчасового тримання, поліцейські клопочуть про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством, правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Слідство триває, – розповіла слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Валерія Єфанова.

Нагадаємо, за фактом побиття чоловіка в місті Чорноморськ поліцейські розпочали кримінальне провадження. Кілька днів тому, до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до місцевої лікарні доставлено місцевого жителя з травмами голови. При спілкуванні з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій. Втім згодом він помер. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися