Одеського палія відправили на лаву підсудних: яке покарання на нього чекає

Чоловік спеціально підпалив будинок свого сусіда

У селі Біляївської громади поліцейські вчинили арешт чоловіка з Одеського району, якого підозрюють у підпалі будинку його односельця. За злочин цьому жителю загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

У вечірній час, коли власник будинку був на роботі, зловмисник розкидав взуття перед його дверима та підпалив його. Вогонь, який виник, було вчасно виявлено і загашено іншими сусідами, завдавши лише мінімальних пошкоджень — вхідним дверям оселі. Загальний збиток визначається приблизно у 12 тисяч гривень.

Поліцейські, затримали зловмисника того ж дня. Правопорушнику вже висунули обвинувачення в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу, згідно з частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Справу направлено до суду, а обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. 

Нагадаємо, в Одесі лідер групи, відомий у кримінальному середовищі на прізвисько “путін”, та шість його спільників підпалювати квартири в Одесі “на замовлення”. Правопорушники в листопаді підпалили автомобільні шини біля дверей двох квартир у багатоповерхівках в Київському районі Одеси. Мешканці будинків самостійно загасили вогонь та звернулися до поліції. 

“Коментарі” також писали, що поліцейські встановили та затримали одесита, який вчинив підпал у коридорі багатоповерхівки. В результаті пожежі, жодна людина не постраждала.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися