Палкою по голові: в Одесі сталася серйозна бійка

Нападник наразі перебуває в ізоляторі

На вулиці Генерала Бочарова в Одесі виник конфлікт між двома чоловіками, що привів до серйозних тілесних ушкоджень одного з них. Після словесної перепалки розгорнулася бійка, під час якої один з учасників застосував палку проти свого опонента, в результаті чого останній отримав серйозні травми голови. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Друзі та знайомі потерпілого швидко реагували на стан свого знайомого і викликали швидку допомогу. Після медичної допомоги чоловіка госпіталізували з численними травмами, включаючи тяжку черепно-мозкову травму.Слідчі Одеського районного управління поліції не втратили часу та оперативно виявили та затримали підозрюваного, який також мешкає в Пересипському районі. Після його затримання чоловік відмовився давати пояснення.Після дослідження обставин справи та доказів слідчі повідомили підозрюваному про підозру у вчиненні злочину за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від п'яти до восьми років. Поки що підозрюваного тримають в ізоляторі, і триває процес визначення запобіжного заходу.


Нагадаємо, правоохоронці направили до суду обвинувальний акт у справі одного з мешканців Подільського району Одеської області, який погрожував своєму односельцю вбивством за допомогою пістолета. За ці злочинні дії йому загрожує арешт чи обмеження волі.

Крім того, поліцейські затримали 40-річного жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Чоловік побив до смерті через ревнощі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися