Згадала старі образи: в Одеській області жінка вдарила ножем свого гостя

Поліція повідомила жінці підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Внаслідок конфлікту між сусідами в одному із сіл Вигодянської сільської громади, жінка вдарила свого гостя кухонним ножем у живіт, що призвело до серйозних тілесних ушкоджень. За це їй може загрожувати позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася у жовтні, й наразі поліція винесла обвинувачення жінці. Постраждалий, під впливом алкоголю, спочатку не відчував сильного болю та звернувся до лікарні наступного дня. Експерти визнали тілесні ушкодження серйозними.

Поліцейські, розслідуючи справу, вилучили ніж, яким скоєно напад, та затримали підозрювану. Суд вирішує питання про запобіжний захід, а обвинувальний акт вже направлено до суду. Жительці села загрожує серйозна відповідальність за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Зібравши достатньо доказів у справі, слідчі під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули фігурантці обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Обвинувальний акт за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України правоохоронці скерували до суду. За скоєне правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, – зазначила слідча слідчого відділу Одеського  районного управління поліції № 2 Валентина Костова.

Нагадаємо, правоохоронці направили до суду обвинувальний акт у справі одного з мешканців Подільського району Одеської області, який погрожував своєму односельцю вбивством за допомогою пістолета. За ці злочинні дії йому загрожує арешт чи обмеження волі.

Крім того, поліцейські затримали 40-річного жителя Подільського району за підозрою у вбивстві співмешканки. Чоловік побив до смерті через ревнощі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися