Виловили центнер риби: на Дністровському лимані промишляли браконьєри (ФОТО, ВІДЕО)

Чоловіки рибалили без спеціальних дозвільних документів

Хороший улов попався співробітникам водної поліції із Білгород-Дністровського Одеської області. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на прес-службу поліції Одеської області, на Дністровському лимані були оперативно затримані двоє жителів регіону, які промишляли браконьєрством.

Згідно з інформацією правоохоронців, двоє чоловіків (35 і 40 років) тривалий час виловлювали рибу без спеціальних документів, які дозволяють займатися подібним промислом. Під час патрулювання їхній човен помітили представники водної поліції, які і вирішили поспілкуватися з рибалками.

На Днестровском лимане промышляли браконьеры фото1

В результаті у браконьєрів було вилучено всю рибу, а також кошти для її лову — сітки і вудки. За попередніми підрахунками, горе-рибалки зуміли витягнути з води близько 100 кг різної риби.

Скільки шкоди жителі Одеської області принесли регіону і рибному господарству України, встановить слідство.

У поліції зазначають, що вже відкрили кримінальне провадження відповідно до частини 1 ст. 249 КК України. Винуватцям загрожує або великий штраф (1000-3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), або обмеження волі до трьох років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували, що нікого не соромлячись і не ховаючись під покровом ночі, двоє 16-річних одеситів вирішили "підзаробити" легких грошенят. Посеред дня підлітки пограбували 11-річну дитину, відібравши у нього сумку з особистими речами. Як виявилося пізніше, в сумці було два мобільних телефони. Загальна вартість вкрадених гаджетів наближається до 15 тис. гривень. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що в Маяках Одеського району був скоєний зухвалий розбійний напад на одне з приватних домоволодінь. Без постраждалих не обійшлося.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися