БЕБ здійснило 11 обшуків на території Одеської області: що виявили

В Одеській області незаконно продавали сигарети

Бюро економічної безпеки на Одеській області виявило та припинило діяльність групи осіб, які через Інтернет розповсюджували тютюнові вироби без марок акцизного податку по всій Україні. Про це повідомляє БЕБ. 

Детективи БЕБ здійснили 11 обшуків на території Одеської області та вилучили понад 52 тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку, а також велику кількість тютюну, електронних сигарет та рідини з характерним запахом спирту. Все це мало високу орієнтовну вартість у 4 мільйони гривень.

Досудове розслідування у справі триває, і ведуться необхідні слідчі дії для визначення повного кола осіб, причетних до цього незаконного підприємництва.

Нагадаємо, на території Одеської області правоохоронці успішно завершили розслідування масштабного підпільного виробництва контрафактної хімічної продукції провідних світових брендів. За даними правоохоронців, порушники виготовляли та зберігали підроблену побутову хімію в орендованих складських приміщеннях та морських контейнерах, здійснюючи гуртовий збут продукції по всій Україні. За результатами заходів правоохоронці вилучили контрафактні товари на суму понад 10 млн гривень.

Крім того, прикордонники Одеського загону спільно з детективами БЕБ  викрили схему виготовлення та реалізації електронних сигарет без марок акцизного збору. Ринкова вартість вилучених підакцизних товарів та рідин для їх наповнення становить 10,3 млн грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися