У мешканця Одещини виявили понад кілограм наркотиків: подробиці

Наркоторговець може потрапити за ґрати на три роки

Правоохоронці з Одеського району взяли під варту мешканця Великодолинської територіальної громади, після того, як виявили у нього понад 1,5 кг канабісу. Зловмисник закуповував та зберігав наркотичний засіб у великих розмірах. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інформація про злочин потрапила до поліції, і вони провели санкціонований обшук у приватному будинку чоловіка. Внаслідок цього правоохоронці виявили понад півтора кілограма канабісу, який пізніше було експертно підтверджено.

Фігурант справи стверджує, що вирощував нарковмісне зілля для особистого вживання, відмовляючись від наміру збуту.

Лейтенант поліції Яна Єфремовських повідомила, що слідчі висунули обвинувачення за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. У зв'язку з незаконним придбанням та зберіганням наркотичних засобів у великих розмірах, обвинуваченому загрожує штраф від 34 до 85 тисяч гривень або позбавлення волі на термін до трьох років. Досудове розслідування завершено, і справа направлена до суду.

Наркозлочини на Одещині

Поліцейські викрили двох жителів Теплодара в оборудках з наркотичними засобами. Один чоловік закуповував заборонений товар в іншого та перепродував. Правопорушникам повідомили про підозру та помістили їх під варту.

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за оборудки з наркотичними засобами та вогнепальною зброєю. Під час обшуку у жителя Татарбунар правоохоронці виявили понад три кілограми канабісу, а також саморобні пристрої для вживання наркотичних засобів із залишками екстракту канабісу. За даним фактом було розпочато досудове розслідування, і поки воно тривало, поліцейські з’ясували, що фігурант знову зберігає вдома наркотики.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися