Побив до смерті: на Одещині суд вирішив долю чоловіка, що вбив власну дружину

Щоб приховати злочин чоловік, загорнув тіло жінки у ковдру та закопав у сараї на території своєї садиби

Своїм вчинком, мешканець Березівського району не лише забрав життя своєї дружини, а й спробував приховати страшний злочин. Внаслідок цього, суд присудив йому семирічне ув'язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Історія цього злочину розпочалася минулого літа, коли місцевий депутат звернувся до поліції зі зникненням жінки, яка не з'являлася вдома понад два місяці. Поліція швидко встановила, що основний підозрюваний — чоловік потерпілої.

За даними слідства, конфлікт між подружжям загострився під впливом алкоголю. Від перепалки до фізичної агресії – чоловік не стримався і побив свою дружину. Втім, вона не витримала такої агресії, і вона померла від отриманих травм.

Спробувавши приховати злочин, чоловік імітував зникнення дружини, говорячи сусідам, що вона поїхала за кордон до сестри.. Однак слідчі швидко розкрили цю брехню, і чоловіка було затримано.

За висновком проведеної судово-медичної експертизи, жінка померла унаслідок поєднаної травми у вигляді закритої черепно-мозкової травми та закритої травми грудної клітки з пошкодженнями легенів та крововиливами в обидві плевральні порожнини, яка ускладнилася травматичним та геморагічним шоком, – йдеться в повідомленні. 

Судова експертиза підтвердила, що жінка померла від серйозних травм. Суд, розглянувши всі обставини справи і зібрані докази, виніс рішення про покарання обвинуваченого, призначивши йому покарання у вигляді семирічного позбавлення волі.

Нагадаємо, на Одещині чоловік вирішив конфлікт зі сватом за допомогою ножа. Наразі поліцейські повідомили жителю Болградщини про підозру у замаху на вбивство. Інцидент стався в одному із сіл Болградської громади. Чоловік з дружиною вживали алкогольні напої й почали сваритися. Онуки, які перебували у подружжя в гостях, зателефонували другому своєму дідусю і розказали про домашній конфлікт. Той, прийшов вгамували сватів, тому між чоловіками зав’язалась бійка. В ході сутички господар будинку схопив кухонний ніж і завдавати гостю удари в живіт та в груди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися