Кухлем по голові: на Одещині син жорстоко побив свою матір

Від отриманих травм 85-річна жінка померла

Суд в Одесі виніс обвинувальний вирок у справі жителя міста, який був звинувачений у побитті до смерті своєї старенької матері. За вчинок, що призвів до смерті 85-річної жінки, обвинувачений отримав покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. Сварка сталася у травні минулого року вдома сім'ї, що проживала в одній з багатоповерхівок у Київському районі міста. Нетверезий чоловік під час конфлікту неодноразово вдарив матір кухлем по голові та обличчю, коли та була прикута до ліжка. Трагедію виявили тільки наступного дня, коли син повідомив сусідці, а та звернулася у поліцію.

Експертиза підтвердила серйозні тілесні ушкодження старенької жінки, які виявилися фатальними через малокрів'я органів. Поліція надала суду достатньо доказів умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, і суд визнав чоловіка винним, призначивши йому покарання у вигляді семи років ув'язнення.

Нагадаємо, правоохоронці висунули обвинувачення та направили справу до суду стосовно чоловіка з Білгород-Дністровського району, якому загрожує до 10 років позбавлення волі за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмешканці під час побутової сварки.

Також як з’ясували поліцейські, під час святкування Нового року чоловік спричинив потерпілому несумісне з життям ножове поранення. Правопорушник разом із компанією друзів вживали алкогольні напої та відпочивали на одній з дач в Дальницькій територіальній громаді. Під час посиденьок одесит посварився з одним зі своїх знайомих. В момент сварки правопорушник завдав потерпілому проникаюче поранення у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися