На Одещині підприємець вкрав у держави 767 мільйони гривень

В Київському суді розглядають справу фінансових махінацій

Підозрюваному в ухиленні від сплати податків та інших фінансових правопорушеннях обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі понад 121 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба Київського районного суду м. Одеси.

За версією слідства, керівник однієї з компаній виготовив план, спрямований на ухилення від сплати податків та інших фінансових махінацій. Серед таких дій була реалізація товарів за готівку без їхнього відображення в обліку та фінансовій звітності підприємства. Збитки від цих дій, за попередніми оцінками, становлять близько 767 млн гривень.

Крім того, слідство виявило факти неправдивої інформації в балансових звітах підприємства, які подавалися до податкових органів.

Суд визначив запобіжний захід у вигляді застави на суму понад 121 млн гривень.

Важливо відзначити, що ухвала ще не набрала законної сили. Крім того, відповідно до Конституції України, особа вважається невинуватою до винесення обвинувального вироку суду.

Нагадаємо, детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) в Одеській області подали до суду обвинувальний акт проти колишньої виконуючої обов'язки голови правління українського банку. Її звинувачують в умисному ухиленні від сплати податків та підробленні офіційних документів. 

Крім того, на Одещині прикордонники викрили директора морського підприємства в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Правоохоронці встановили, що одеська компанія, яка надає послуги у сфері обслуговування водного транспорту в портах України, уникала сплати податків до державного бюджету у повному обсязі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег Дубина Павлович Я родился 14.03.1986

12 січня 2024, 13:35

Братья и сестры скинте мне по 100 гривень на леченья пожалуста я инвалид 2 группы Я вам скину документ по эмайлу [email protected] и карточьку ощад банк....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися