Захотілось солоденького: на Одещині чоловік викрав з АТБ цукерки

В Ізмаїлі крадій отримав тюремний вирок

У місті Ізмаїл, розташованому на Одещині, чоловік, який раніше не мав проблем із законом, став учасником серії крадіжок. Він був засуджений на п'ять років позбавлення волі, а також додатково відправлений на тримісячний іспитовий термін. Про це йдеться вироку Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області. 

Першого разу чоловік вирішив "попробувати удачу" у магазині косметики мережі "Єва" біля Центрального ринку. Там він викрав чоловічу туалетну воду "Versace Pour Home" об'ємом 30 мл на суму 1243,66 гривні. Невдовзі після цього він повернувся на стежку злочинця, вивчивши територію магазину "АТБ-маркет", та викрав чотири плитки молочного шоколаду Milka вартістю 112,26 гривні кожна.

На судовому засіданні чоловік визнав свою провину та висловив щире каяття за вчинене. Він заявив, що вже знайшов роботу та готовий поступово компенсувати завдані збитки у розмірі 1 700 гривень. Додатково йому доведеться сплатити 1 434 гривні за проведення судових експертиз та залучення експертів.

Нагадаємо, в Березівському районі виявлено двох місцевих мешканців, які вчинили крадіжки у місті Березівка. Чоловік та жінка отримали підозру, і їм загрожує позбавлення волі.

Крім того, На Одещині судитимуть чотирьох жителів Білгород-Дністровського району за крадіжки. Поліцейські зазначили, що правопорушникам загрожує до восьми років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися