В Одеській області чоловік купив AUDI A6 із краденим двигуном

У Сполученому Королівстві з березня минулого року розшукують двигун

Громадянин, який звернувся до Ізмаїльського сервісного центру МВС для реєстрації автомобіля AUDI A6, отримав несподівану новину. Фахівці, проводячи перевірку, виявили, що двигун транспортного засобу розшукується Інтерполом з березня минулого року у Сполученому Королівстві. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Послуга реєстрації була негайно скасована, і на місце викликано поліцейський наряд для подальшого розслідування. Правоохоронці здійснюватимуть розслідування для визначення обставин цієї справи.

Вкотре наголошуємо, аби вберегти себе від неприємностей оформлюйте договір купівлі-продажу в сервісних центрах МВС одразу під час придбання авто, – йдеться в повідомленні. 

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Нагадаємо, Одеська поліція розкрила випадок шахрайства з іномаркою, в результаті якого двоє громадян постраждали, а збитки становлять понад 20 тисяч доларів США. Киянину, якого підозрюють у цьому злочині, вже повідомили про підозру, і йому загрожує позбавлення волі.

Крім того, жителя Одеси підозрюють у протиправних діях після того, як він допоміг клієнту придбати автомобіль на американському аукціоні, а потім перепродав авто іншій особі. Поліцейські розпочали розслідування даної шахрайської схеми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися