Стрілянини в Чорноморську: в якому стані постраждалий (ВІДЕО)

Правоохоронці менш ніж за пів години затримали стрілка за декілька кварталів від місця скоєння злочину

Після нападу на містянина в Чорноморську, правоохоронці взяли під варту підозрюваного у розбійному нападі. За інформацією від поліції, чоловікові, який влаштував стрілянину та викрав сумку з грошима, може загрожувати до 15 років ув'язнення, а також конфіскація майна. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Житель міста, який став жертвою нападу, отримав вогнепальні поранення нижніх кінцівок і перебуває під медичним наглядом. Нападник, який відібрав у нього сумку з грошима та втік на мопеді, був затриманий. Після затримання на місці події було вилучено потенційні докази, які будуть направлені на експертизу, включаючи сумку потерпілого.

Наразі правоохоронні органи внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями Кримінального кодексу України, що стосуються розбою та незаконного поводження зі зброєю. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися