Небезпечний бізнес: в Одесі розкрили торгівлю тротилом та гранатами

Вибухонебезпечні предмети зловмисники нібито знайшли у лісосмузі на околиці Одеси

Правоохоронці в Одесі розкрили діяльність місцевих чоловіків, які займалися незаконною торгівлею вибуховими речовинами та бойовими припасами. Зловмисників затримали "на гарячому" під час продажу небезпечних предметів у занедбаній будівлі на Миколаївській дорозі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські та оперативники Управління Служби безпеки України викрили протиправну діяльність, що включала торгівлю тротилом та гранатами. Під час обшуку у зловмисників вилучили дві тротилові шашки, ручну осколкову гранату, та запальні трубки.

Предмети, які вилучено, направлені на експертизу. За даними слідства, зловмисники знайшли небезпечний арсенал у лісосмузі на околиці Одеси. В результаті торгівлі, вони отримали 400 доларів США, що стали матеріальним доказом у справі.

Зловмисникам повідомили про підозру за статтею Кримінального кодексу України, що стосується збуту бойових припасів та вибухових речовин без дозволу. За скоєне правопорушникам загрожує до семи років позбавлення волі. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в Одеському регіоні затримали жителя Ізмаїльського району за незаконні оборудки з вогнепальною зброєю. Чоловіка спіймали “на гарячому”, під час того, як він продавав автомат Калашникова жителю Саф’янівської громади.

Також “Коментарі” писали, що поліцейські Одеси успішно затримали організатора та його спільників, які займалися незаконною торгівлею боєприпасами. Четверо громадян із країн Закавказзя та Республіки Молдова вигравалися на продажу зброї, гранат і набоїв різного калібру, які незаконно вивозили з зони бойових дій. Зараз їм повідомлено про підозру, а кожному з них загрожує від трьох до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися