В Одесі підліток на вулиці заступився за жінку та отримав черепно-мозкову травму

Поліцейські встановили особу правопорушника та розшукали його

В Одесі 16-літній підліток заступився за жінку, в результаті чого отримав багато тілесних ушкоджень. Наразі поліцейські розпочали досудове розслідування за фактом побиття неповнолітнього одесита. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, до поліції звернувся батько хлопця та повідомив, що невідомий чоловік побив його сина. Зі слів підлітка, вранці він ішов по проспекту Небесної Сотні й побачив, як на якусь жінку лається чоловік. Підліток підійшов до останнього та зробив йому зауваження. Чоловіка це обурило, і він накинувся на хлопця з кулаками, після чого з місця конфлікту пішов.

Внаслідок сутички хлопця госпіталізували до лікарні. Медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму.

У свою чергу, поліцейські встановили особу правопорушника та розшукали його. Ним виявився місцевий житель. Щодо своїх протиправних дій він пояснень не дає.

“В рамках провадження призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Зазначимо, що санкція ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України передбачає покарання штрафом до 850 грн або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що в Одесі хлопці вигадали новий спосіб, як викрасти телефон. Вони підійшли до неповнолітнього юнака та звинуватили його у фотографуванні військових об’єктів. Коли підліток доводив свою правоту, правопорушники вирвали з рук неповнолітнього гаджет вартістю три тисячі гривень, і втік разом зі своїм напарником. Хлопчина наздогнав кривдників, вимагаючи повернути смартфон, але отримав ще й удар кулаком в обличчя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися