Погасити борг за газ: в Одесі почали орудувати нові шахраї — деталі

"Колектори" обіцяють одеситам "вирішити" питання щодо списання заборгованостей за газ

Одеситам слід бути вкрай обережними: нечисті на руку люди почали промишляти в місті із допомогою нового виду шахрайства. На тлі масових повідомлень про отримання квитанцій із неправильними сумами та перерахунком спожитого газу правопорушники почали прикидатися представниками компанії "Одесагаз-Поставки".

Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на "Одеське життя", за певну суму шахраї пропонують "вирішити" ситуацію щодо нібито наявного боргу за споживання природного газу. Для цього вони наполягають на необхідності перерахувати гроші на конкретну банківську картку.

У прес-службі "Одесагаз-Поставки" вже відреагували на кілька інцидентів, котрі сталися із довірливими одеситами. У компанії нагадали, що оплата будь-яких послуг (і заборгованостей теж) проходить лише на їх офіційний рахунок, вказаний або на офіційному сайті (gazpostach.od.ua), або безпосередньо в платіжній квитанції.

Крім того, якщо борг за газ накопичився великий, то можна спробувати оформити безпроцентну реструктуризацію боргу. Це вдасться зробити в будь-якій із найближчих абонентських дільниць. Одесити можуть звернутися до фахівців за наступними адресами: вул. Софіївська, 11; Фонтанська дорога, 67; вулиця Святослава Ріхтера, 148а; проспект Добровольського, 92. Особистий прийом проходить із 8:30 до 16:00, у телефонному режимі — із 16:00 до 17:00.

Представники фірми просять одеситів бути уважними і не вірити шахраям, які намагаються нажитися на спекуляції газової теми.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одеській області затримали хлопців, які займалися вимаганням грошей за повернення машини, яку самі ж і викрали. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Инна

20 вересня 2021, 12:19

Да что вы говорите? А сам одесс газ вор номер 1. Счетчик газовый по нулям а они выставили 18 тыс грн штрафа.У меня есть фотографии и свидетельство...Отвратительная организация где сидят воры!Лучше их проверьте! Воры порождают воров! Дерево познается по плоду..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися