На Одещині посадовець незаконно привласнив авто з арештмайданчика: деталі

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 8 років

В Одеській області посадовець майже цілий рік їздив на чужому автомобілі, який незаконно привласнив. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

За інформацією ДБР, правопорушник привласнив авто з майданчика арештованих автомобілів. Він замінив номерні знаки й користувався транспортом за власних потреб.

Йдеться про начальника чергової частини правоохоронного органу Одещини. За даними ДБР, він незаконно забрав з майданчика авто, яке зберігались там на період досудового розслідування у справі про розбійні напади організованою групою. Посадовець користувався ним майже рік на власний розсуд, замінивши номера на "липові".

“ДБР викрило начальника та вилучило автомобіль. Наразі чоловік звільнений з правоохоронних органів, йому повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що детективи Бюро розслідувань викрили організовану злочинну групу на Одещині, яка спільно з правоохоронцями організовувала незаконну переправу ухилянтів до Молдови. Представники ДБР надали підозру членам цієї банди, яка вигадала шахрайську схему на військовозобов'язаних, залучивши до неї двох правоохоронців та місцевого мешканця. Про це повідомляє ДБР. 

Крім того, на Одещині правоохоронці викрили 44-річного “бігунка”, який організував незаконну схему у місцевому сервісному центрі. Зловмисник забирав талони з електронної черги, штучно створюючи ажіотаж серед відвідувачів. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися