На Одещині загорілися дві автівки: постраждали люди

Усі потерпілі були негайно госпіталізовані до лікарні

Протягом минулої доби на Одещині сталося два загоряння автомобілів. Рятувальники встигли вчасно загасити пожежі. Проте, не обійшлось без постраждалих. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Перша пожежа сталася в місті Чорноморськ на вулиці Промислова. Рятувальники встановили загоряння 2-х вантажних автомобілів. За 10 хвилин пожежа була ліквідована. На місці пожежі постраждав водій вантажівки. Чоловіка госпіталізували до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння.

Інший інцидент трапився за межами села Гвардійське. Там вогнеборці ліквідували загоряння мікроавтобусу. Внаслідок пожежі постраждали 2 людини. Потерпілих в тяжкому стані госпіталізовано в медзаклад до прибуття підрозділів ДСНС

Пожежі на Одещині 

11 лютого, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси, по вулиці Прирейкова. По прибуттю на місце подій пожежники виявили загоряння домашнього майна в приватному одноповерховому будинку. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися