Правоохоронці Одеси прокоментували вибух автівки, унаслідок якого постраждало двоє людей

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років

Наразі правоохоронці Одеси продовжують працювати на місці вибуху автівки, унаслідок якого постраждало двоє людей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що вчора в селі Гвардійське в результаті вибуху транспортного засобу поранення отримали жінка з чоловіком. Вони госпіталізовані з численними травмами.


“Слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за ознаками ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб”, - йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські проводить комплекс слідчих дій та розшукових заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та осіб, причетних до нього.

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

“Коментарі” писали, що командування УДА розцінює зазначений злочин як терористичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки. Крім того, за ім’я підривників авто УДА оголосили грошову винагороду

Нагадаємо, що до поліції звернувся одесит, який повідомив про виявлення підозрілого предмета під власним автомобілем, що був припаркований в одному з дворів на вулиці Академіка Сахарова. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися