В Одеській області п’яний чоловік побив сусіда: причина сварки

За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років ув’язнення

Поліцейські затримали чоловіка, який у нетверезому стані чіплявся до сусіда та побив його. Інцидент стався у селі Калчева, Болградського району. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Про побиття місцевого жителя правоохоронців сповістили лікарі. Потерпілий звернувся до лікарні з черепно-лицевою травмою, забоєм головного мозку, саднами та синцями на обличчі. 

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив сусід. На вулиці нетверезий правопорушник почав безпідставно чіплятися до потерпілого, а в ході сварки накинувся на нього з кулаками, побив і пішов геть.

За висновками судово-медичної експертизи, отримані чоловіком тілесні ушкодження належать до категорії тяжких.

“В рамках розпочатого нами кримінального провадження ми зібрали достатньо доказів та  повідомили фігуранту про підозру у спричинені умисного тяжкого тілесного ушкодження, тобто умисного ушкодження, яке є небезпечним для життя в момент заподіяння. Це правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років”, - зазначив начальник слідчого відділу Болградського районного відділу поліції Владислав Колесніков.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі чоловік побив 2-річного сина своєї співмешканки, бо не міг заспокоїти дитину. Наразі одеські поліцейські розслідують обставини травмування дитини. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. До правоохоронців звернулась одеситка, яка повідомила, що її онука побив співмешканець доньки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися