Житель Одеської області отримав вирок за викрадення зброї: де він її сховав

Поліцейські виявили порушника, який планував продати викрадені вибухові матеріали та зброю, та оголосили йому обвинувальний вирок

Після досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що раніше судимий чоловік здійснив низку злочинних дій, включаючи вбивство та крадіжки, а тепер вирішив зайнятися викраденням. Він проник до будинку свого знайомого, коли той був поза домом, і вкрав гладкоствольну мисливську рушницю та банку з нітроцелюлозним порохом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисник намагався продати це майно, але його затримали поліцейські. Правоохоронці виявили, що викрадені речі зловмисник заховав у водостічній трубі під польовою дорогою. Після проведення необхідних слідчих дій речі були повернуті власнику. 

Старша слідча поліції Березівського району Оксана Фіткаленко зазначила, що обвинувальний акт був скерований до суду, де після розгляду матеріалів справи та аналізу доказів було винесено вирок. Суд визнав підсудного винним і засудив його до п'яти років і п'яти місяців позбавлення волі за вчинені злочини.

Нагадаємо, в Одеському регіоні затримали жителя Ізмаїльського району за незаконні оборудки з вогнепальною зброєю. Чоловіка спіймали “на гарячому”, під час того, як він продавав автомат Калашникова жителю Саф’янівської громади.

Також “Коментарі” писали, що поліцейські Одеси успішно затримали організатора та його спільників, які займалися незаконною торгівлею боєприпасами. Четверо громадян із країн Закавказзя та Республіки Молдова вигравалися на продажу зброї, гранат і набоїв різного калібру, які незаконно вивозили з зони бойових дій. Зараз їм повідомлено про підозру, а кожному з них загрожує від трьох до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися