В Одеському регіоні судитимуть водія, який у нетверезому стані збив людину: що йому загрожує

Потерпілому діагностували чисельні переломи таза та ребер

Минулого року наприкінці листопада житель міста Ізмаїл рухався на автомобілі “CHEVROLET” не дотримався  безпечних дистанції та інтервалу і наїхав на місцевого жителя, який йшов попереду по узбіччю дороги у попутному напрямку.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де йому діагностували чисельні переломи таза та ребер. Спричинені чоловіку тілесні ушкодження, згідно з висновком судово-медичної експертизи, належать до категорії середньої тяжкості.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був п’яний.

Наразі ж ізмаїльські поліцейські відправили водія на лаву підсудних. За скоєне правопорушнику загрожує ув’язнення та позбавлення права керувати транспортними засобами.

“Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років”, - розповів старший слідчий слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Федір Чифліклій.

Раніше “Коментарі” писали, що в Подільському районі два випадки аварій, пов'язаних з нетверезими водіями, потрапили під приціл правоохоронців. В обох випадках водії виявилися за кермом у стані алкогольного сп'яніння, що призвело до серйозних наслідків на дорозі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Крім того, у місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися