В Одесі чоловік торгував бойовими припасами та вибухівкою: подробиці затримання

Одеські правоохоронці знешкодили канал постачання зброї та вибухівки

Одеські правоохоронці викрили місцевого мешканця в торгівлі бойовими припасами, вибуховими речовинами та пристроями. Поліцейські затримали зловмисника “на гарячому”. Чоловікові було повідомлено про підозру, а йому загрожує до семи років ув'язнення за незаконну діяльність. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліція зазначає, що спочатку чоловік торгував ручними гранатами та запалами, які становили загрозу громадському порядку. Пізніше він розширив асортимент на пристрої, що вважаються вибуховими речовинами. Серед вилучених предметів - пістолети, набої різного калібру та інші небезпечні предмети.

Правоохоронці провели обшук і вилучили усі незаконні предмети, які відправили на експертизу. Крім того, у фігуранта виявили речовину, схожу на наркотик, яку також відправили на дослідження.

Наразі чоловіку пред'явлено підозру у незаконній торгівлі зброєю та вибуховими речовинами. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. Поліція зосереджується й на встановленні каналів постачання незаконних товарів та причетних осіб до цієї діяльності.


Нагадаємо, в Одеському регіоні затримали жителя Ізмаїльського району за незаконні оборудки з вогнепальною зброєю. Чоловіка спіймали “на гарячому”, під час того, як він продавав автомат Калашникова жителю Саф’янівської громади.

Також “Коментарі” писали, що поліцейські Одеси успішно затримали організатора та його спільників, які займалися незаконною торгівлею боєприпасами. Четверо громадян із країн Закавказзя та Республіки Молдова вигравалися на продажу зброї, гранат і набоїв різного калібру, які незаконно вивозили з зони бойових дій. Зараз їм повідомлено про підозру, а кожному з них загрожує від трьох до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися