В Одеській області вбили військового: хто підозрюваний по справі

Тіло військовослужбовця знайшли 8 березня

Поліція затримала особу, підозрювану у вбивстві військовослужбовця, яке трапилося на проспекті Шевченка у місті Подільськ 8 березня. Чоловік, житель Одеської області, тимчасово проживав у райцентрі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Тіло військового, народженого в 1989 році, було виявлено перехожими з ознаками насильницької смерті. Поліцейські оперативно розпочали розслідування та провели ряд заходів, в результаті яких виявили та затримали підозрюваного. Згідно з інформацією від поліції, зловмисник визнав свою вину.

Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішуємо питання про  повідомлення йому про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині та обрання запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на  строк від семи до п'ятнадцяти років, – зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися