На Одещині затримали серійного грабіжника: подробиці

Правоохоронці викрили і відправили на лаву підсудних чоловіка, який вкрав майно на понад 50 тисяч гривень

Після завершення досудового розслідування поліцейські направили до суду справу щодо жителя Білгорода-Дністровського. Його обвинувачують у вчиненні понад п'яти крадіжок, загальна сума яких становить понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Зловмисник, який раніше вже притягувався до відповідальності за незаконне придбання та зберігання наркотиків, впродовж декількох місяців вночі обікрав п'ять автомобілів, які були припарковані поруч з однією з багатоповерхівок. Сума вкраденого майна оцінюється приблизно в 49,5 тисяч гривень. Поліцейські вилучили частину викраденого майна з місця проживання зловмисника. 

Зібравши достатньо доказів злочинної діяльності фігуранта, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули йому обвинувачення у крадіжках, поєднаних з проникненням у приміщення та сховища, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Обвинувальний акт ми вже скерували до суду. Згідно з частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років, – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаймо, у центрі Одеси правоохоронці оперативно викрили чоловіка, який під впливом алкоголю заволодів чужим автомобілем. Це вже не перший раз, коли затриманий порушував закон, і тепер йому доведеться відповісти за свої дії перед законом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

12 березня 2024, 08:34

А наши журналисты знают разницу между воровством и грабежом? А между вором и грабителем. кроме того. что ГРАБИТЕЛЬ звучит более зловеще?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися