Понад 20 ножових поранень: в Одесі сталося жорстоке вбивство

За умисне вбивство підозрюваний може потрапити за ґрати на 15 років

Поліцейські Одеського району успішно затримали жителя іншої області, підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства свого орендодавця в Одесі. Зловмисник завдав понад 20 ножових поранень та втік до столиці. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася у квартирі одесита на вулиці Бреуса, коли під час хмільного застілля між чоловіками виник конфлікт, який завершився трагічно для власника житла. Зловмисник наніс потерпілому численні ножові поранення у груди та спину, що призвело до його смерті.

Орендар втік до Києва, але завдяки оперативній роботі поліції та використанню мобільної ДНК-лабораторії вдалося виявити його причетність до злочину. Зловмисника затримали в процесі процедурного порядку, а правоохоронці вилучили доказові матеріали з квартири та направили їх на експертизу.

Зібравши достатньо доказів, ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває, – розповів начальник відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Микола Кульчицький.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися