В Одеській області чоловік заради розваги пошкодив пам’ятники на кладовищі

Поліцейські викрили жителя Одеського району у нарузі над могилами

Поліцейські викрили 22-річного мешканця Одеського району, який в стані алкогольного сп'яніння пошкодив 10 пам'ятників на місцевому кладовищі. Йому тепер загрожує покарання від штрафу до обмеження волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння після відвідин бару, вирішив знищити пам'ятники на кладовищі. За його словами, у нього не було ніяких особистих конфліктів з померлими або їхніми родинами, і він зробив це просто "заради розваги".

За фактом наруги над могилою відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України. Питання про оголошення підозри буде вирішуватися у ході подальшого слідства.

Згідно з відповідним законодавством, за такий злочин може бути застосовано штраф від 17 до 68 тисяч гривень, арешт до шести місяців, обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий період.

Нагадаємо, вандали пошкодили чотири лампи освітлення та залишили надписи на стінах підземного переходу. Так, під час планового огляду працівники КП “Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство” виявили акт вандалізму в підземному переході, розташованому за адресою: вул. Дальницька, 58

Крім того, поліцейські Роздільнянського району направили до суду матеріали стосовно двох молодиків, які вчинили крадіжку та акти хуліганства на Алеї Слави в місті Роздільна. Обом загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися