Незаконний обіг цигарок на Одещині: кількість порушень з початку року

На Одещині поліцейські вилучили з незаконного обігу більше 50 тисяч одиниць тютюнових виробів

Поліція Одещини продовжує боротьбу з незаконним обігом підакцизних товарів. З початку цього року вони забрали з нелегального обігу понад 50 тисяч одиниць тютюнових виробів.

Заходи, спрямовані на придушення незаконного обігу підакцизних товарів, тривають. Поліцейські здійснили понад 13,5 тисяч перевірок торгових точок. Як результат, вони виявили понад 500 порушень.

Наприклад, співробітники поліції зловили чоловіка, який торгував тютюновими виробами без акцизних марок та ліцензії на такий вид торгівлі. Вони вилучили у нього понад 600 пачок тютюну для кальяну.

Також, у селищі Саврань Подільського району поліцейські виявили чоловіка, який продавав сигарети без акцизних марок. З його рук вилучили майже 3000 пачок сигарет.

Нещодавно в рамках кримінального провадження правоохоронці вилучили з незаконного обігу майже 11 тисяч електронних сигарет. У цілому за цей рік поліцейські вилучили понад 50 тисяч одиниць тютюнових виробів з нелегального обігу. На порушників складено відповідні протоколи.

Нагадаємо, що Бюро економічної безпеки завершило розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно правопорушників за зберігання та продаж незаконно виготовленої тютюнової продукції в Одесі.

Також зазначимо, що детективи БЕБ викрили трьох правопорушників, які незаконно виготовляли сигарети в промислових масштабах. Чоловіки входили до складу міжнародної організованої злочинної групи. Всього до складу групи входили 6 громадян України та громадянин Молдови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися