Забив до смерті дружину: на Одещині засудили вбивцю

Про смерть 37-річної жінки до поліції повідомила її родичка

Житель села Градениці, на Біляївщині, отримав вирок суду через нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті його співмешканки. За цей злочин йому доведеться провести у в'язниці дев'ять років. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія сталася наприкінці 2019 року, коли подружжя відвідало своїх знайомих. По дорозі додому між нетверезими чоловіком та жінкою виникла суперечка, яка переросла у бійку. Побиту жінку зловмисник відніс додому, але вона померла від отриманих травм.

Судово-медична експертиза показала, що жінці були спричинені серйозні травми голови та тулубу, які призвели до її смерті через внутрішню кровотечу.

Поліцейські зібрали достатньо доказів і висунули фігуранту обвинувачення за вчинення умисного вбивства. Після дослідження матеріалів справи суд призначив йому дев'ять років позбавлення волі.

Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв за розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також поліцейські Одеського району успішно затримали жителя іншої області, підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства свого орендодавця в Одесі. Зловмисник завдав понад 20 ножових поранень та втік до столиці. 

Крім того, поліцейські повідомили про підозру жителю Подільського району у вбивстві чоловіка. Також суд задовольнив клопотання слідчих і обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися