В Одесі розкрили схему контрабанди цигарок: деталі

Детективи вилучили кілька десятків пачок контрафактних сигарет

В Одесі, детективи Бюро економічної безпеки здійснили операцію, під час якої було конфісковано майже 76 тисяч пачок контрафактних сигарет. За попередніми оцінками, вартість вилученого товару становить близько 6 млн гривень. Про це повідомляє БЕБ.  

За попередньою інформацією, одесит планував реалізувати велику партію нелегальних сигарет на території міста. Для зберігання цієї продукції він орендував складське приміщення.

Під час обшуків, проведених співробітниками Територіального управління БЕБ, було вилучено значну кількість контрафактних сигарет. Наразі поліція активно встановлює осіб, які мали причетність до цієї незаконної схеми.

Справа відкрита за статтею ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України, яка передбачає відповідальність за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Нагадаємо, Прикордонники Одеського загону спільно з детективами БЕБ  викрили схему виготовлення та реалізації електронних сигарет без марок акцизного збору. Ринкова вартість вилучених підакцизних товарів та рідин для їх наповнення становить 10,3 млн грн.

Крім того, “Коментарі” писали, що на Одещині правоохоронці вилучили цигарки та готівку на суму понад 5,2 млн грн. Загалом під час операції було вилучено 55 тисяч пачок сигарет, понад 700 штук електронних сигарет, тютюн, майже 500 пачок стіків Iqos та гроші, одержані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 5 млн грн.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися