Небезпечний бізнес: поліцейські Одеси викрили масштабну торгівлю зброєю

“Бізнесменів” спіймали на гарячому під час продажу гранат

Поліція в Одеському районі взяла під варту всіх учасників організованої злочинної групи, які торгували зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами. Їм загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Двоє громадян з Закавказзя та одесит співпрацювали у продажу вогнепальної зброї, гранат та набоїв, які останній незаконно вивозив з зони бойових дій.

Поліцейські працювали над справою кілька місяців, документуючи торгівлю гранатами Ф-1 за 150 доларів США та пістолетами “Макарова” з магазинами і 145 набоями за 1300 доларів.

У січні цього року злочинців затримали під час реалізації гранат Ф-1 за 450 доларів, поліція вилучила у них весь арсенал.

Фігурантам оголошено обвинувачення за незаконний обіг зброї та вибухових речовин.

Усіх обвинувачених тримають під вартою, а справу скеровано до суду. За цим злочином їм загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, що згідно з законом, особи, які добровільно здадуть зброю та вибухові речовини, можуть уникнути кримінальної відповідальності.


Нагадаємо, в Одеському регіоні затримали жителя Ізмаїльського району за незаконні оборудки з вогнепальною зброєю. Чоловіка спіймали “на гарячому”, під час того, як він продавав автомат Калашникова жителю Саф’янівської громади.

Також “Коментарі” писали, що поліцейські Одеси успішно затримали організатора та його спільників, які займалися незаконною торгівлею боєприпасами. Четверо громадян із країн Закавказзя та Республіки Молдова вигравалися на продажу зброї, гранат і набоїв різного калібру, які незаконно вивозили з зони бойових дій. Зараз їм повідомлено про підозру, а кожному з них загрожує від трьох до семи років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися