Ображав дружину: на Одещині чоловік вбив свого знайомого

Зловмисник вбив чоловіка під час спільного вживання алкогольних напоїв

Поліцейські затримали жителя Білгород-Дністровського району, підозрюваного у вбивстві свого знайомого. Злочин стався під час сварки, коли зловмисник вдарив потерпілого ножем у груди, що призвело до його смерті. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Під час обшуку у домоволодінні 54-річного затриманого поліцейські виявили його 49-річного односельця без ознак життя та з ножовим пораненням у грудях. Зловмисник не заперечував своєї вини та відразу зізнався у скоєному.

Слідство встановило, що конфлікт виник під час спільного вживання алкоголю, коли потерпілий образив дружину зловмисника. Не захотівши це терпіти, чоловік схопив ніж та вдарив гостя.

Поліцейські вилучили з місця події ніж та інші матеріали, які можуть бути корисними для слідства, і направили їх на експертизу. Тіло загиблого також направлено на судово-медичну експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років ув’язнення, – йдеться в повідомленні поліції.


Нагадаємо, в поліції повідомили, що іноземець, який скоїв розбійний напад в Одесі, отримав обвинувальний вирок суду. За доказами поліцейських правопорушника засудили до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Також поліцейські Одеського району успішно затримали жителя іншої області, підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства свого орендодавця в Одесі. Зловмисник завдав понад 20 ножових поранень та втік до столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


хунта

11 квітня 2024, 17:16

как там армяне и китайцы ?

хунта

11 квітня 2024, 17:15

кого больше в одессе --негров или евреев?есть ли арабы или украинцы ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися