На Одеському пункті пропуску прикордонний собака виявив небезпечну речовину: деталі

За контрабанду наркотиків киянка може потрапити за ґрати на 8 років

На міжнародному пункті пропуску "Орлівка" при в’їзді в Україну службовий пес прикордонників виявив психотропну речовину, яка відноситься до особливо небезпечних. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

39-річна жителька Києва прибула на автомобілі Mitsubishi. Під час огляду транспортного засобу прикордонний собака, спеціалізований на пошуку наркотиків, сигналізував про наявність підозрілого вмісту. Під час перевірки особистих речей жінки було виявлено шість згортків з порошкоподібною речовиною – метилоном, обіг якої на території України заборонено.

Щодо цього випадку було складено протокол про кримінальне правопорушення за статтею 305 ККУ "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів". Інформація передана до слідчого підрозділу Національної поліції.

Наразі жінці повідомлено про підозру у контрабанді особливо небезпечної психотропної речовини. За чинним законодавством їй може загрожувати позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років, а також конфіскація майна.

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися