На Одещині викрили підпільний цех з виробництва алкоголю (ФОТО)

Збували підробний алкоголь по всій території України

Правоохоронці Одеської області викрили підпільний цех, який займався незаконним виробництвом фальсифікованого алкоголю. Вилучено продукції на суму 1,7 мільйона гривень. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

Слідство встановило, що група осіб організувала підпільне виробництво фальсифікованих горілки, коньяку та віскі під виглядом відомих брендів у спеціально обладнаному нежитловому приміщенні в місті Рені. Продукцію збували через вебсайт та соціальну мережу Instagram по всій Україні, використовуючи для доставки одну з відомих поштових служб.

Під час обшуків вилучено понад півтори тисячі літрів спирту, обладнання для виготовлення фальсифікату, тару та грошові кошти. Лише на відділенні поштової служби було знайдено 1200 літрів спиртовмісних сумішей.

На вилучений товар накладено арешт за клопотанням прокурора, його орієнтовна вартість складає 1,7 мільйона гривень. Тривають заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що правоохоронці на Одещині розкрили злочинну схему, пов'язану із фальсифікацією пального та його незаконною торгівлею через мережу модульних мініавтозаправних станцій. Після проведення спільної операції, детективи слідчого управління ГУНП в Одеській області разом із СБУ викрили злочинну діяльність групи, яка відбувалася з серпня по грудень 2023 року. Крім того, Бюро економічної безпеки викрило мережу підпільних покер-клубів. Зокрема, в Одесі, Києві та Харкові. Так, детективи вилучили понад 1,3 млн грн готівкою в еквіваленті, чорнову бухгалтерію, підрахунки доходу від кеш-гри з кожного столу тощо. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися