На Одещині відкрили другу амбулаторію після повномасштабного вторгнення

Пацієнти можуть отримувати послуги й вдома

На Одещині відкрили Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської громади. Це вже друга амбулаторія, яку відкрили в регіоні після повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.


Відкриття амбулаторії загальної практики–сімейної медицини є кроком до забезпечення пацієнтів якісною та доступною медичною допомогою в зручних умовах. Установа оснащена сучасним обладнанням у всіх кабінетах, а завдяки підтримці Департаменту охорони здоров'я, забезпечена всіма необхідними медикаментами та медичними засобами, - йдеться в повідомленні.

Амбулаторія також може надавати послуги медичної допомоги  вдома. Лікарі виїжджають тричі на тиждень на автомобілі швидкої допомоги, щоб надати необхідну допомогу пацієнтам.

-V-Vid6xm01yNNBnboVifbdy8.jpg

Також амбулаторія розміщує Пункт базування Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб надати допомогу в непередбачуваних ситуаціях.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесу можуть поставити нові технології з Японії. Мер міста Геннадій Труханов зустрівся з представниками компанії Sansei Corporation у Йокогамі. Ця компанія виробляє мобільні контейнери, обладнані медичним обладнанням.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися