Медзаклади Одещини отримали гуманітарну допомогу з Франції

Гумвантаж включає сучасні електричні функціональні ліжка

Одещина продовжує отримувати гуманітарну допомогу від іноземних друзів та партнерів. Цього разу прибув благодійний вантаж із Франції, регіону Нормандії. 

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Гумвантаж включає сучасні електричні функціональні ліжка, ортопедичні та протипролежневі матраци, медичні меблі, тренажери для реабілітації, текстиль для лікарень та безліч медикаментів. Така величезна допомога дасть можливість у важкий час збільшити потужність одного із закладів Одеської області. 

Сьогодні ми розвантажили великий гуманітарний автомобіль в КНП "Балтська багатопрофільна лікарня". Переважно, це медичні меблі, засоби реабілітації та догляду. Ліжковий фонд й обладнання у військовий час завжди потребують підсилення. Тому вантаж, який надійшов до наших закладів охорони здоров‘я від Франції - суттєво покращить умови лікування важких пацієнтів, – зазначила директор Департаменту охорони здоров'я Наталія Одарій-Захар‘єва.

Допомога Одещині

"Коментарі" писали, що обласна психіатрична лікарня №2 в Одесі отримала гуманітарну допомогу від фонду "Razom for Ukraine", що базується у США. Нещодавно на майданчик лікарні прибула вантажівка із медичним обладнанням.

Також зазначимо, надання медичної допомоги є критично важливим, особливо в період війни. Тому в Одесі було відкрито гінекологічний кабінет, який забезпечує жінок медичною допомогою та консультаціями.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися