В Одеській області знову зростає захворюваність на коронавірус

Одеська область стала четвертою за кількістю нових коронавірусних пацієнтів

Кількість хворих, які підхопили COVID-19, збільшується в Україні з рекордною швидкістю. Одеська область — як і раніше, знаходиться в лідерах цієї сумної статистики. Наприклад, згідно з свіжої інформацією МОЗ, за минулу добу, 8 вересня, в Одесі та регіоні зафіксували відразу 222 нові випадки. Це новий негативний рекорд за останні кілька тижнів.

Були в середу і летальні випадки, пов'язані із коронавірусом, — троє пацієнтів не змогли перемогти хворобу. Зате 117 пацієнтам вдалося повністю одужати. Всього наразі, згідно з офіційною статистикою, на COVID-19 в Одеській області хворіє 3154 людини.

Коронавирус в Одесской области 9 сентября

Відзначимо, що Одещина вже повернулася до п'ятірки областей-лідерів за кількістю нових випадків захворювання. На першому ж місці, як і раніше, знаходиться Київ — із 379 новими пацієнтами, Львівська (313) та Харківська (302) області. Найменше випадків було виявлено в Кіровоградській області — всього 18.

Всього по Україні за минулу добу додалося 3663 випадки інфікування коронавірусом. 61 українець помер, 1546 — вдалося перемогти небезпечний вірус. Всього зараз хворіє більше 35 тисяч наших співвітчизників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що коронавірусна ситуація в Україні залишає бажати кращого. Незважаючи на те, що в країні досі зберігається "зелена" зона карантину, медична система починає потроху бити тривогу — у багатьох областях відзначається зростання захворюваності. У нашій публікації ви можете дізнатися, який рекорд захворюваності Одеська область поставила за вівторок, 8 вересня.

Також на порталі ви можете дізнатися, що, швидше за все, з понеділка, 13 вересня, Одеська область переміститься в "жовту" карантинну зону. Які обмеження це передбачає, читайте в нашому матеріалі.

Ще ми розповідали, чим закінчився суд над матросом, який відмовився вакцинуватися проти коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися